LAIA FOGUET

        guionista | directora
Laia Foguet
Guionista | directora

SHOW:  All  TV  Cine  Teatro 
CRIMS RÀDIO (Temporada 2)
2019 - 2020
Podcast

També a Spotify, Itunes, Ivoox. 

Sinopsis
Primer va ser les Històries de mitja tarda, amb les quals molts oients que escoltaven la ràdio al cotxe deien que no podien entrar al pàrquing fins que no s'acabava el relat. Després va ser la sèrie de Tor, que ha sigut pionera i ha obtingut un gran èxit d'audiència per internet. I ara arriba Crims, amb la voluntat de convertir les nits dels dissabtes i els diumenges en una cita obligada per als amants de la novel·la negra i dels grans relats de no-ficció. Els caps de setmana a Catalunya Ràdio seran "criminals".
LA DOLÇA NEUS
L'estiu del 1981, la Guàrdia Civil de Binèfar, un poble d'Osca, rep la trucada d'una dona esverada que els explica que un grup d'encaputxats han entrat a casa seva, amb tota la família dins, li han preguntat on era el seu marit i li han ordenat que agafés els seus fills i marxés lluny perquè, si no, els matarien a tots.
La Guàrdia Civil corre cap al lloc dels fets. Troben el pare de la família estirat al llit, com si dormís, amb un tret al clatell. Tots els integrants de la família expliquen el mateix relat i hi ha un element que fa ballar el cap als investigadors: els botxins havien trucat al timbre. Qui ha matat Joan Vila, un empresari català que s'ha fet ric gràcies a la construcció? 
©Laia Foguet, 2023